ELEKTROLYSE - UØNSKET HÅRVEKST

Opplever du uønsket eller sjenerende hårvekst? Vi vil hjelpe deg.
Elektrolyse er permanent hårfjerning ved hjelp av strøm.
Behandlingen utføres ved at en tynn, engangs nål føres inn i hårsekken, svak strøm tilføres, og vevet i hårsekken ødelegges ved hjelp av varme, slik at det ikke skal kunne komme flere hår i akkurat den hårsekken. Så når håret borte så er det borte for godt.

Det finnes 3 metoder av hårfjerning med strøm: galvanisk, høyfrekvens og blend.
Vi benytter Blend og dette er den mest effektive og grundigste metoden.
Behandlingen kan utføres på alle kroppsdeler, men vi utfører elektrolyse hovedsakelig i ansiktet: hake, overleppe, kinn og hals og armhuler. Men snakk med din terapeut så får du en personlig vurdering.

Det er vanskelig å si på forhånd hvor mange behandlinger man trenger, for det kommer an på hvor mye hår man har. Det blir en serie med behandlinger, der man til å begynne med går oftere med lengre tid, og etterhvert som hår mengden avtar, går man sjeldnere og med kortere behandlingstid.

Etter behandlingen kan huden være noe hoven og rød, men dette er raskt forbigående. Man bør unngå peeling, sol, badstue og veldig aktive produkter de neste 48 timene etter behandlingen. Dette for å forhindre hyperpigmentering, irritasjon, sårhet, små kviser, og infeksjon.

Har du spørsmål  så send meg gjerne en mail eller sms så skal vi svare deg så godt vi kan.
pernille.basnes@gmail.com
tlf +47-92035292

Priser

Gratis konsultasjon.


Behandlingen er delt inn i 15min som er det minste man kan bestille.

15 min /400 kr
30 min /800 kr
45 min /1200 kr
60 min /1400 kr